Facebook

Facebook Marketing

Facebook er en effektiv måde for virksomheder at promovere sig på, da over 3 mill. brugere i Danmark benytter dette medie. Her kan du finde nye kunder og kommunikere med dine eksisterende kunder. På Facebook findes der mange indgangsvinkler til at markedsføre din virksomhed på - helt ned til den mindste detalje.
Du lærer hvordan du finder netop din målgruppe og hvordan du engagerer dem, så de kan formidle dit budskab og din virksomhed.
Jeg lærer dig at benytte de værktøjer Facebook stiller til rådighed, så du effektivt kan markedsføre din virksomhed. Lige fra at vælge det rigtige billede til en annonce til at se hvordan du optimerer selve annonceringen, således du får mest ud af din investering.
Jeg kan komme ud til din virksomhed og undervise.

Facebook Remarketing

Annoncer direkte til personer der har besøgt din hjemmeside i de sidste 30 dage eller optil 3 måneder.
Det muliggør en del forskellige strategier når du vil markedsføre dig på facebook. Du opnår en højere konvertering på denne måde. Der indsættes et stykke kode fra Facebook direkte på din hjemmeside, eller på de sider du ønsker - så er man klar til effektiv marketing på Facebook.

Facebook Marketing mod dine konkurrenters fans

Ja, Facebook gør det er muligt at annoncere direkte til dine konkurrenters fans.

Opbyg din egen email nyheds-liste

Kør konkurrencer på Facebook og opsaml emails som kan benyttes fremadrettet. MailChimp email kampagnesystem er integreret på din facebookside og evt. på din hjemmeside. Det er nemt at benytte og vi hjælper gerne.

Webka full-service

Vi hjælper mod timepris eller fast månedlig aftale.
Kontakt os for uforpligtende tilbud på tel 60 65 1234.


Google

Google Adwords

Google Adwords er en hurtig og nem måde at få eksponeret dit firma med online markedsføring.
Fordelen ved Adwords er at du selv sætter dit månedlige budget, dog minimum kr. 500,00, udgiften kan ikke overstige det aftalte beløb.
Vi administrerer kampagnen for dig, det vil sige vi opsætter kampagnen og finder de nøgleord som du ønsker at blive fundet på. Vi optimerer søgeordene samt sørger for du får en månedlig rapportering for effekten af din markedsføring med Google Adwords.
Hvordan fungerer det?

De søgeord du vælger er der konkurrencen på, som bestemmer den endelige klikpris. Men det er dog muligt at sætte et loft, så man ikke overskrider sit eget budget. Derudover får branding af din virksomhed eller produkt for hver bruger der ser dit annoncelink men ikke klikker på det. Det koster altså ikke noget. Så alt ialt får du en effektiv markedsføring via Google.
Hvornår er Google AdWords relevant at anvende?

- kunderne skal finde din virksomhed, når de søger efter din dine produkter
- kunderne ser kun din Google AdWords annonce i de lande eller lokalområder du selv kan vælge
- Du bestemmer selv dit budget, som denne effektive markedsføringsstrategi skal overholde
- Liveopdatering - Du har behov for at ændre søgeord og/eller tekst fra dag til anden


SEO

SEO er et vigtigt redskab når du have synlighed på google og andre søgemaskiner.
Alle hjemmesider leveret af Webka.dk er optimeret til søgemaskiner således hjemmesiden nemmere kan findes når folk søger via eksempelvis Google.