Annoncering på Google og Facebook for små virksomheder

annoncering på Google

Denne artikel indeholder reklamelink

Få flere nye kunder - med Annoncering på Google og Facebook

GenieWords er et lille online marketing bureau, der hjælper små virksomheder med at finde kunder via annoncering på Google og Facebook. Med et lille engageret hold af medarbejdere, har de sammenlagt mere end 25 års erfaring med Google Ads og Facebook annoncering. Få de klarer alt i annoncering online. Du kan promovere din webshops, hjemmeside eller det produkt du ønsker at sælge, til en fast månedlig pris, alt efter et budget du selv vælger. Derved kender du dit forbrug på annoncebudgettet hver måned.

GenieWords tilbyder hele pakken med opsætning og optimering af Google Ads kampagner for virksomheder og forretninger. I et samarbejde med GenieWords får et stabilt flow af nye kunder, hver måned. Dit budget afspejler naturligvis din kundetilgang, på de betalte annonce placeringer, men det er faktisk muligt at starte med et lille annoncebudget.

Få mere fokus på din omsætning

De ansatte der sidder med annoncerne er Google Partnere og virksomheden har i sin relative korte levetid hjulpet flere end 600 nye glade kunder, og håndteret mere end 1100 Google Ads-kampagner.

De overlader intet til tilfældighederne, og passer og optimerer dine annoncer løbende, for at din virksomhed får mest ud af budgettet. Med denne form for annoncering på Google og Facebook, kan en virksomhed komme godt i gang og få nye kunder.

Har du spørgsmål eller ønsker at komme i gang, kan du læse mere her.

frie2020